Autstekend Sportief SportcarousselAutstekend Sportief Sportcaroussel

28-11-2016 Autstekend heeft in samenwerking met de gemeente Alkmaar en Alkmaar Sport het project Autstekend sportief, de sport carrousel, ontwikkeld voor jongeren vanaf 12 jaar.

Binnen dit project is de doelstelling om jongeren met autisme spectrum problematiek in aanraking te brengen met sport en bewegen. Gedurende 1 jaar worden verschillende sporten aangeboden waarin telkens voor een periode van 6 weken 1 specifieke sport centraal staat. In een samenwerking met de verschillende betrokken sportverenigingen wordt onder leiding van een professionele trainer en een professionele begeleider van Autstekend een veilig sportklimaat neergezet voor de jongeren. Zo zullen onder andere sporten als mountainbiken, voetbal, fitness, schaatsen, trampolinespringen, tennis, roeien en kickboksen aan bod komen. Inschrijven kan via sport@autstekend.nl. Deelname is gratis en voor iedereen met ASS problematiek toegankelijk. We hanteren groepen van maximaal 10 deelnemers en vol is vol, dus zorg voor een spoedige aanmelding. Eind november zal op de vrijdagmiddag worden gestart met mountainbiken. De definitieve kalender met verschillende sporten zal zo spoedig mogelijk op de site van Autstekend worden gepubliceerd.

0
reacties Reageer >
Categorie:
Kinderkookcafe

Geschreven door:
Ron

  

 

Autstekend Sportief SportcarousselAutstekend Sportief Sportcaroussel

28-11-2016 - Autstekend heeft in samenwerking met de gemeente Alkmaar en Alkmaar Sport het project Autstekend sportief, de sport carrousel, ontwikkeld voor jongeren vanaf 12 jaar.
Lees verder

Fitness bij Autstekend.Fitness bij Autstekend.

16-04-2015 - Onze individueel begeleider Nick Met geeft twee avonden per week fitness speciaal voor kinderen met een diagnose.
Lees verder

    ZELF EEN BLOGARTIKEL SCHRIJVEN?

    Stuur je bericht naar rob@autstekend.nl en wellicht plaatsen we hem door!

    Facebook

    Convenant Autisme