Vakantie sluiting Onderwijsondersteuning.Vakantie sluiting Onderwijsondersteuning.

05-07-2016 Nu het einde van het schooljaar weer dichterbij komt is het tijd om terug te kijken op een roerig maar succesvol jaar. De meeste leerlingen zijn over naar het volgende jaar of geslaagd. Slechts voor enkele leerlingen is het jaar minder geslaagd verlopen. Zij zullen een niveau lager gaan volgen, of een nieuwe school gaan starten. Wij wensen deze leerlingen veel succes bij de nieuwe uitdaging en zullen ons ook volgend jaar volledig inzetten om dit zo goed mogelijk te begeleiden.

Het team wenst alle leerlingen een fijne, verdiende, vakantie toe. Het studiehuis zal haar deuren sluiten van zaterdag 16 juli tot en met 29 augustus. De eerste week na de vakantie zal worden gebruikt om alle informatie te verzamelen en een rooster van de leerlingen te maken. Wil je, of wilt u de voorkeursdagen zo snel mogelijk aangeven na de vakantie? Zo kan iedereen zo goed mogelijk worden ingedeeld. Via deze weg willen wij ook alle ouders en verzorgers bedanken voor de goede samenwerking, zodat wij tot het best mogelijke resultaat kunnen komen in de begeleiding van de leerlingen. Graag tot ziens na de vakantie.

Mary Das

Eric Ehlers

Ellen Hillebrand

Marinella Besdemiotis

0
reacties Reageer >
Categorie:
Onderwijs ondersteuning

Geschreven door:
Mary Das

  

 

Vakantie sluiting Onderwijsondersteuning.Vakantie sluiting Onderwijsondersteuning.

05-07-2016 - Nu het einde van het schooljaar weer dichterbij komt is het tijd om terug te kijken op een roerig maar succesvol jaar. De meeste leerlingen zijn over naar het volgende jaar of geslaagd. Slechts voor enkele leerlingen is het jaar minder geslaagd verlopen. Zij zullen een niveau lager gaan volgen, of een nieuwe school gaan starten. Wij wensen deze leerlingen veel succes bij de nieuwe uitdaging en zullen ons ook volgend jaar volledig inzetten om dit zo goed mogelijk te begeleiden.
Lees verder

Hoe overleef je de zomervakantie met je autistische kind..Hoe overleef je de zomervakantie met je autistische kind..

13-06-2016 - De zomervakantie is voor veel ouders met kinderen met autisme een grote uitdaging. Het overleven van 6 weken, waarin structuur, ritme en regelmaat van school wegvallen. Wat kan je doen om deze weken samen te overleven?
Lees verder

Waarom is het soms zo moeilijk om naar school te gaan?Waarom is het soms zo moeilijk om naar school te gaan?

07-06-2016 - Geïnspireerd door een gesprek met een hulpverlener die aangaf dat de pubers op zijn groep gewoon geen zin hebben om naar school te gaan, ze gaan liever laat naar bed en slapen lang uit.
Lees verder

Overprikkeling.Overprikkeling.

22-04-2016 - Regelmatig komen leerlingen naar Autstekend die direct uit school huiswerk willen maken of een planning nodig hebben voor het schoolwerk.
Lees verder

Handige linkHandige link

22-04-2016 - Apps voor middelbare scholieren met autisme.
Lees verder

ZELF EEN BLOGARTIKEL SCHRIJVEN?

Stuur je bericht naar rob@autstekend.nl en wellicht plaatsen we hem door!

Facebook

Convenant Autisme