Grote klussen, kleine plantjesGrote klussen, kleine plantjes

21-03-2017 - Afgelopen week is er veel gebeurd in de tuin. Vooral op vrijdag 10 maart. Wij deden mee aan NL Doet en kregen 4 mensen van de Waaier die keihard hebben gewerkt in de tuin. Ook Ricardo die normaal in de keuken staat bij Autstekend Eten en Drinken heeft goed geholpen die ochtend.

Ze hebben de composthoop achter in de tuin weg geschept, de grote bakken omgeploegd en bemest, het klimrek geschilderd en er is een start gemaakt met het schoonspuiten van de picknicktafels en de vlonder. Allemaal dingen waar we heel blij mee zijn en waardoor wij weer verder kunnen.  

Ook deze vrijdag wordt er alweer hard gewerkt. Er is een start gemaakt met de bouw van de tuinhuisjes. Alle planken zijn stuk voor stuk gebeitst tijdens de dagbesteding. Als het huisje in elkaar staat kan dit helemaal worden afgemaakt. Wat is het fijn als we hierin straks ook lekker aan het werk kunnen.

In de kas gebeurd ondertussen ook het een en ander. 

De doperwten en broccoli komen langzaam boven de grond. De tuinkers is al redelijk klaar en kan gebruikt gaan worden. Benieuwd naar onze tuinkers? Deze is vanaf maandag te vinden bij Autstekend Eten en Drinken.

Langzaamaan komt ook de sla steeds meer omhoog en is het wachten nu alleen nog op de tomaten. 

Komende week gaan er weer nieuwe zaadjes de grond in en maken we een start met de aardbeien. Deze planten staan al in de vaste grond maar kunnen nog wel wat aandacht gebruiken. Onkruid weghalen en hier en daar wat plantjes verplaatsen zodat ze meer ruimte krijgen. 

Om meer kleur in de tuin te krijgen gaan we ook met deze pallets aan de slag. Ze zijn al onkruidvrij gemaakt, nu nog wat leuke gekleurde bloemen en plantjes erin! 

0
reacties Reageer >
Categorie:
Kinderkookcafe

Geschreven door:


  

Reageer


Naam

E-mailadres


Bericht

ZELF EEN BLOGARTIKEL SCHRIJVEN?

Stuur je bericht naar rob@autstekend.nl en wellicht plaatsen we hem door!

Facebook

Convenant Autisme