Ook dit jaar doen wij van Autstekend weer mee aan de Cityrun Alkmaar op 24 mei 2017.Ook dit jaar doen wij van Autstekend weer mee aan de Cityrun Alkmaar op 24 mei 2017.

20-03-2017 Beste Lopers, Zoals elk jaar gaan we er weer een geweldig feest van maken, maar dit keer iets anders dan de vorige jaren. We gaan sowieso weer terug naar de brug op de Oudegracht bij Autstekend eten&drinken

Het is toch leuker om de lopers zo dicht mogelijk aan te moedigen. Wel moeten we het feest na 23:00 uur buiten stoppen en daarom gaan we dit jaar beginnen met een pre-party in de vorm van een RUNNERSDINER op de brug aan de Oudegracht. 

Wij zorgen voor een gezonde maaltijd ruim voordat jullie gaan hardlopen voor Autstekend. Gezellig met z’n allen op de brug midden in de stad. 

Natuurlijk zorgen wij ook weer voor de drankjes en natuurlijk kan je achteraf een borrel drinken in Autstekend, maar….. vol=vol want de ruimte is beperkt. 

Dat vraag die wij veel gesteld krijgen is hoeveel iedere deelnemer op moet halen aan sponsoring. Natuurlijk is hierbij; hoe meer hoe beter van toepassing. Houd er rekening mee dat Autstekend al €35.= per deelnemer kwijt is aan inschrijving, eten drinken en het feest. Het lijkt misschien veel maar als je bijvoorbeeld de 5 km loopt en je hebt 10 mensen gevonden die jou een euro per kilometer willen sponsoren heb je het al €50.=bij elkaar. 

Wat is het goede doel dan?
Wij willen in onze Stadstuin een grote chillkuil (zitkuil) maken voor kinderen en jongeren met een vorm van autisme. Deze chillkuil zal bijdragen aan de sociale contacten en omdat die kinderen deze, onder begeleiding, zelf gaan bouwen bijdragen aan hun succeservaringen.
Wij willen een ronde chillkuil waar iedereen elkaar kan zien. Deze kuil komt in onze Stadstuin waar kinderen en jongeren zelf hun groente, fruit en kruiden verbouwen. 

Hoe zit het dan met het feest?

Het feest start nu dus eerder en wel om 18:00 uur. Je kan dan komen eten midden op de brug en genieten van een drankje en muziek. Daarnaast komen alle lopers langs inclusief de kidsrun. 

Naardere informatie volgt nadat je inschrijving bij ons binnen is. 

Doe jij dus dit jaar weer mee? 

Schrijf je dan snel in en geef ook aan als je komt eten. 
Klik hier voor je inschrijfformulier en mail deze naar cityrun2017@autstekend.nl

Groetjes team cityrun Autstekend

0
reacties Reageer >
Categorie:
Kinderkookcafe

Geschreven door:
Nick Met

  

 

Ook dit jaar doen wij van Autstekend weer mee aan de Cityrun Alkmaar op 24 mei 2017.Ook dit jaar doen wij van Autstekend weer mee aan de Cityrun Alkmaar op 24 mei 2017.

20-03-2017 - Beste Lopers, Zoals elk jaar gaan we er weer een geweldig feest van maken, maar dit keer iets anders dan de vorige jaren. We gaan sowieso weer terug naar de brug op de Oudegracht bij Autstekend eten&drinken
Lees verder

Bijeenkomst autisme Zaterdag 1 april 2017Bijeenkomst autisme Zaterdag 1 april 2017

16-03-2017 - Centrum 31 Bickerstraat 31 Heerhugowaard
Lees verder

KinderkookcaféKinderkookcafé

01-03-2017 - “Mag ik dit recept mee naar huis? Dan kan ik het zelf thuis maken als opa en oma komen eten?” Een vraag die steeds vaker wordt gesteld tijdens het koken.
Lees verder

ChillAutChillAut

26-05-2016 - Al bijna een jaar draaien wij bij Autstekend de ChillAut. Eén keer in de maand is er voor jongeren van 14 tot en met 18 jaar oud de gelegenheid om te komen ‘chillen’. Natuurlijk is het zeker niet alleen ‘chillen’ wat er bij de ChillAut gedaan wordt.
Lees verder

De nieuwe fietsDe nieuwe fiets

25-05-2016 - Het leuke van het hebben van een baan is dat je salaris krijgt en er zijn nog veel meer voordelen waar ik een artikel vol mee kan schrijven.
Lees verder

ZELF EEN BLOGARTIKEL SCHRIJVEN?

Stuur je bericht naar rob@autstekend.nl en wellicht plaatsen we hem door!

Facebook

Convenant Autisme